Medlemsmöte

Kattdag hela dagen! Redan klockan 7:30 åt Ove och jag frukost för att vid 9-tiden vara klara att hämta en smörgåstårta, som väntade på oss på Café Boulevard. Därefter begav vi osstill Truckvägen 12 i Upplands Väsby (Oves arbetsplats), där Ragdollklubben gratis fått låna konferensrummet för höstens medlemsmöte. Dessutom sponsrades klubben av företaget med dryck och förtäring - helt fantastiskt!!!

Anna-My från Royal Canin, en mycket kunnig föreläsare, tillika presentatör, pratade om rätt mat till den åldrade katten, specialfodret ”Ragdoll” och spannmål i kattmat - hur bra är det? Vi hade bra diskussioner. Detta ska jag återkomma till imorgon. Alla mötesdeltagarna fick, när föreläsningen var slut, Royal Caninpåsar fullproppade med fin kattmat.

Jag tycker om att engagera mig, även om det vissa dagar kan bli lite väl mycket. När mötet var slut i Upplands Väsby, fortsatte jag och Anna-My med bil till Liljeholmen, där Elin väntade. Städningen av konferenslokalen överlämnade vi till Ove och Carina.

Prata Katt, i det här fallet Elin, har tidigare efterlyst foderfrågor till podden och många frågor hade kommit in, så många att det mer än väl räcker till två olika avsnitt. Vi ringde även upp två av brevskrivarna, som personligen, per telefon, fick ställa sina frågor direkt till Anna-My. Jag hoppas och tror att detta kommer att vara uppskattat.

När inspelningen var klar, bjöd Elin och jag Anna-My på middag på en trevlig Thairestaurang med riktigt god mat. Anna-My körde mig sedan hem och fortsatte själv till Scandic Hotel i Sollentuna, där hon skulle sova, för att imorgon prata ledbesvär hos katt, i detta fall inbjuden till rasklubben The Maine Club. 

Jag själv tittade på TV samtidigt som jag kammade vårt “får”, Stina. Hon har en både lång och tjock päls och liknar mycket ett mindre får med den yviga pälsen och de till synes smala benen. ”Mammas fina tjej” (fast Ove säger att det är hans :-).)

 

10 nov 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)