Medlemsmöte

Visst skulle det vara roligt om fler medlemmar skulle vilja deltaga i Ragdollklubbens aktiviteter men nu är det som det är. Vi kommer att vara 10 närvarande imorgon, när Agneta från Djurambulansen kommer för att berätta om den förening hon arbetar idéellt för. Elin och jag spelade i våras in ett avsnitt till vår podd om just Djurambulansen men jag ser ändå fram emot morgondagens föreläsning.

Mötet kommer ju att äga rum hemma hos mig men jag har varken tid eller lust att fixa smörgåsar till alla, utan jag har förbeställt dem på hembageriet Passion, som ligger runt gathörnet. Det är så skönt att ha nära till allt!!! Ove har lovat att brygga kaffet och även hämta mackorna. Själv har jag tryckt ut stadgarna och dagordningen för mötet. Agneta från Djurambulansen kommer att ställa bilen på vår parkeringsplats, så att alla kan beskåda den och se vilken utrustning som finns i den.

Imorgon förmiddag ska båda katterna kammas och göras extra fina. Garderoben i hallen måste tömmas på kläder, så att besökarna ska kunna hänga av sig sina ytterplagg. Jag ska bereda plats för deras skor till höger utanför ytterdörren. Sittplatser finns men knepigare blir det att hitta plats för glas, koppar och assietter. Nåja, det löser sig med lite god vilja från medlemmarna :-).

Katterna är alltid vackra men imorgon ska de vara extra fina. Vi ska kamma dem på förmiddagen, så att pälsarna ska vara fluffiga. Det är bara ett par veckor kvar tills de ska badas, vilket verkligen är behövligt. Då kommer de att bli ännu stiligare. 
Min telefon låter inte mig bestämma längre. När jag trycker på en tangent händer ingenting. Den ringer men låter mig inte svara. Nu är den iallafall på väg till "Applekliniken" och jag har en lånetelefon; en förfärligt liten och omodern sak. Nåja, jag kan iallafall ringa och ta emot samtal +  skriva och läsa meddelanden och det är det viktigaste. Hemma använder jag ju mina fantastiska iPads till i stort sett allt som!

25 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)