Medlemsmötet

Det vore roligt om intresset för Ragdollklubbens aktiviteter vore större. På lördag har vi sedan länge planerat in årets medlemsmöte. Om 50 medlemmar skulle ha anmält sig, hade det förvisso kunnat bli lite väl trångt, då mötet kommer att hållas hemma hos mig, men endast sju är sorgligt få, tycker jag. Nu är det som det är och jag hoppas att det kommer att bli både trevligt och intressant. 

Kom just att tänka på att helt sant är det ju inte att att intresset inte är stort för våra aktiviteter. Jag håller ju i bokningen till Ragdollklubbens gruppscanningar och platserna där fylls alltid snabbt. Som läget är nu har jag tvingats säga nej till fyra uppfödare, som hann anmäla sig innan vi hann få ut informationen om att inga fler katter kan tas emot. Glädjande nog har veterinär Sara Granström lovat oss ett nytt tillfälle under våren.

Zingos matte hörde av sig och jag fick en "rapport" om Zingos vardagar. Han är mycket nöjd med att höstens förkylningar tagit fart, för hans familj har varit hemma många dagar nu p.g.a. sjukdom och han har kunnat dela säng med ett varmt, febrigt barn. Jag fick en underbar bild där han ligger i sängen bredvid sin "lillmatte".

Både Stisse och Stina borde badas men bara jag tänker på det blir jag jättetrött. Med mina dåliga armar och axlar i kombination med katternas förtvivlade blick när de placeras i badbaljan känns det som "mission imposaible". Katterna är nykammade och ser riktigt fina ut nu men pälsarna är inte lika lätta och "flygiga " som när de nyligen tvättats. Jag ska försöka få hjälp med att bada mina fina katter, som då blir ännu vackrare. Jag tror också att de själva tycker att det är skönt med en ren, lätt päls, även om de ogillar proceduren.

20 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)