Medlemsmötet

Det var en liten skara som samlades idag för att deltaga i Ragdollklubbens stadgeenliga medlemsmöte, som var både intressant och trevligt. Det enda jag inte är nöjd med, är att så få medlemmar engagerar sig. 

Vi försöker alltid att hitta en så billig möteslokal som möjligt. Eftersom vi inte lyckades med uppdraget, samlades vi hemma hos mig, vilket ur ekonomisk synvinkel var det allra bästa, eftersom det var helt gratis. I kallelsen var angivet att mötet skulle starta klockan 13:50 och först på plan var Agneta från Djurambulansen. Hon skulle berätta om den verksamhet hon brinner för. Jag visste redan en hel del om Djurambulansen Stockholm, eftersom Elin och jag tidigare spelat in ett avsnitt till vår podd, Prata Katt, med en annan volontär som arbetar på Djurambulansen. Något  jag inte kände till är att Djurambulansen t.om med kan hjälpa till att hämta ett djur i bostaden och köra det till veterinärkliniken om matte/husse inte själv har möjlighet att få katten under vård/behandling. Tänk så många äldre människor som har ett husdjur som enda sällskap och bästa vän - så tryggt för dem att veta att det finns människor som kan ta med t.ex. katten till veterinären. Agnetas besök födde en massa tankar hos mig och jag ska fundera lite mer innan jag avslöjar dem. Som den akutperson jag är, är jag van att fatta snabba beslut, så redan imorgon kommer jag att vara klar över "var jag står". 

Under tiden Agneta visade ambulansen, som hon parkerat på vår p-plats på gården, dukade jag upp de fina ost- och skinksmörgåsarna jag beställt på hembageriet alldeles nära oss. Ove hade bryggt kaffe och kokat tevatten och medan vi åt och drack inledde Carina den formella biten av mötet Idag - med dagordning och sekreterare och allt som hör därtill.

 

27 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)