Mer imorgon

Vattengymnastik varje fredag - jättebra. Medan jag tränade åkte Ove hem. Kissarna hann få lunch innan han åkte för att hämta mig 1 1/2 timme senare. Sedan blev det den årliga "gravresan"; först till Norra kyrkogården, där min faster är begravd i minneslunden och sedan fortsatte färden, som den brukar med bilfärd till Vaxholm, båt till Rindö, bil över ön och båt till Värmdölandet. Färden fortsatte till Siggesta gård, där vi drack kaffe och åt en oförskämt dyr macka. Kalaset gick på 166 kr!!! Fåren, som tillhör gården, betade i den närliggande hagen och en bit därifrån gick en massa hästar omkring, de flesta med täcken. Efter kaffe och smörgås fortsatte vi till Ingarö, där båda mina föräldrar ligger begravda. Ove grävde ner ljungblomman, krattade bort alla löv och tände ett gravljus. Sedan åkte vi hem. Vi åkte mot trafiken och jag är glad över att vi inte var på väg ut mot Värmdö från stan.

Väl hemma möttes vi av tre hungriga katter. Mest otålig är Sandie, när hon väntar på mat. Hon försöker skynda på oss, när maten läggs upp, genom att jama oupphörligt. Det hade kommit mail från Inger och Carina b la. Kattrelaterade naturligtvis. Det ska jag berätta om imorgon. 

4 nov 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)