Mer imorgon

Det hade varit en omöjlighet att ägna sig åt katter på det sätt jag nu gör, om jag fortfarande hade förvärvsarbetat. Det tar minst lika mycket tid som en halvtidstjänst och det känns som en oerhörd ynnest att få möjlighet att arbeta så mycket för katter. Ena dagen handlar det om raskatter och vikten av att behålla rasens fastställda rasstandard; att inte genom parningar med diverse andra raser tappa bort ursprunget. Förvisso är blandraskatterna också fina och värda all respekt men jag är rädd att vi kommer längre och längre bort från ursprunget, om vi inte ser upp. Dagligen läser jag i annonser på Blocket ”ragdoll 50%”, ”äkta ragdoll men utan stamtavla” osv. Andra dagen gäller det hemlösa katter, precis som idag.

Vi hade möte på Systembolagets huvudkontor ikväll, Näckströmsgatan i Stockholm. Vartannat styrelsemöte hålls där (det är jag glad över, så att vi slipper åka ända till kahemmet i Nacka). Imorgon ska jag berätta lite mer om vad som avhandlades och  skriva lite mer om utställnng. Tills vidare vill jag bjuda på lite ögongodis. I nämnd ordnng ser du: Nanna, Nickan, Ninni och Nicko. På åtta veckor har tabbymönstret blivit ordentligt framträdande, katterna har mångdubblat sin födelsevikt och är nu små, nyfikna busfrön.

Att vissa bilder vänder på sig förstår jag inte, att jag kan göra något åt det förstår jag men har inte programmet för det på plattan. 

 
27 okt 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)