Mer om kattungarna

För mig är det - och har alltid varit -  viktigt att inte vara som "vem som helst" utan vara en genomtänkt person man minns, precis som Elin, som har tänkt igenom och förstått att det är ett stort ansvar att köpa kattungar. Det är ett mångårigt åtagande. Två kattungar ska flytta till henne och det känns helt rätt. Vi har inte träffats men jag tycker att jag känner henne ändå, via den mailkontakt vi haft sedan månader tillbaka. Vi ska naturligtvis träffas innan något bestäms definitivt men jag vet att Elin är en person, jag vill sälja till..

Uppfödaren måste motsvara de förväntningar, som kattungeköparen har och köparen ska känna att det är självklart att kunna kontakta uppfödaren med både frågor, praktisk hjälp och stöd vid utställningar - ja ... det ska vara naturligt att ringa sin uppfödare i alla lägen, om man känner sig osäker.

Jag värnar mycket om "mina" kattungar och vill veta att deras fortsätta liv kommer att gestalta sig till det bästa tänkbara. Antingen uppfattas jag som en jobbig uppfödare eller som en seriös. Jag ställer alltid en massa frågor till dem, som vill köpa en kattunge och hoppas att de som kontaktar mig förstår att alla frågor jag ställer beror på átt jag verkligen vill att kattungen kommer till rätt hem, där den blir älskad och betraktas som en ny familjemedlem.

Imorgon får jag mer information om bebisarna. Jag har många namn att dela ut. För mig är det viktigt att kattungarna får ett namn snarast möjligt och därmed blir en alldeles speciell liten kisse, inte bara en "någon". Med ett eget namn blir man EN SÄRSKILD NÅGON. 

Kattungarna har hittat till sin spene och Sissel, så ung hon än är, tar hand om sina bebisar på ett förträffligt sätt. 

Hade tänkt visa mamma och barn idag men den idiotiska hemsidan tar inte emot formatet. Ska be Lotta om nya bilder men inser också att jag måste göra en ny hemsida. 

29 aug 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)