Mer om Trasdockan

Idag har jag fått den första reaktionen på tidningen. Den kom från en uppfödare, som länge varit medlem i Ragdollklubben och hon tycker att tidningen blivit ännu bättre. Vad glad jag blev! Givetvis anser jag också att vårt upplägg är bättre, inte minst pga att tidningen nu trycks i färg. 

Veterinären har svarat på mitt mail och jag ska träffa henne och klinikens vd på måndag klockan 08:00. Visserligen är mina morgnar besvärliga, innan kroppen kommit igång men jag får helt enkelt "starta morgonen" tidigt och stiga upp klockan 06:00. Vinsten är att Ove skjutsar mig. Jag har intervjuat tidigare och har inte svårt för det men jag ska tänka över idag, vilka frågor som ska ingå. Jag avskyr, när journalister och föredragshållare läser innantill från något nedskrivet. Allra värst tycker jag det är, när föredragshållare gjort en Powerpoint-presentation och läser högt för mig. Läsa kan jag göra själv. En PowerPoint ska enbart innehålla stödord, anser jag. Jag ska också försöka få en tid hos vd på Bromma zoo och ska ringa till butiken idag.

I fredags började skissa på "Annelie tipsar" till Trasdockan nummer 2. Eftersom också Pawpeds kurs börjar nästa vecka och att läxorna man får tar lång tid är det bra att börja redan nu. Mycket av innehållet i det kommande numret kommer att handla om WW (världsutställningen) och det kan vi ju inte börja med nu wink.

Vi hoppas få både insändare, kattbilder, frågor och synpunkter till redaktionen: trasdockan@ragdollklubben.com. Genom att veta, vad medlemmarna vill läsa om, kan vi på ett bättre sätt motsvara förväntningarna. I vårt första nummer har vi tagit upp det vi tror. Om någon föredrar att vända sig direkt till mig går det bra att ringa: 0763 444648 eller skriva till annelie.sjolin@bredband2.com.

 

16 sep 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.