Saga och Malmöresan

Kattentusiaster prioriterar katter i alla lägen. För att skriva en bra redogörelse om Sibirisk katt, skickade jag ett mail till Anna Elmdal, ordförande i Sälskapet Sibirsk katt. Ingenstans hade jag lyckats hitta, hur många "Sibbar", som finns i Sverige. Vem kan vara bättre att fråga än Anna? Förmodligen ingen och frågan hade hög prioritet för henne. Jag fick svar direkt. Naturligtvis kan man inte ange exakt antal, vissa som finns registrerade, kanske "hänger kvar", trots att de är döda. C:a 6000 var Annas svar. Hon talade varmt för att Nicke och Ana-Karin ska gå med som medlemmar i raskubben. Visst har de tänkt det. Det har bara inte blivit av. Igår påminde jag dem. Jag fick nya bilder på Saga igår och dem måste jag ju visa men först måste Nicke skicka om dem i ett format, som passar mitt program. Hon är fantastiskt fin!

Nu är det bara två dagar kvar, innan vi åker till Malmö, Carina och jag. Det ska bli jätteroligt. Vi pratades vid idag på förmiddagen, diskuterade en text till hemsidan och en till Ragdollklubben på Facebook. Vi bestämde oss också för att arbeta på tåget med kommande nummer av "dockan". Mycket som ska finnas med i nästa nummer är sådant, som vi hämtar underlag till på utställningen. Det skulle vara bra med ytterligare en medarbetare; en "självgående", ansvarsfull person med stort engagemang. Kanske hittar vi den karaktären i Malmö.

Imorgon kommer nytt material och nya uppgifter från Pawped academy. Det är, som jag skrivit tidigare, en mycket bra utbildning men den tar mycket tid - och det ska den göra - men den här gången är den tid jag har tämligen knapp. Egentligen hoppas jag bli klar imorgon, för torsdag-måndag är jag upptagen med annat. På tisdag vill jag börja skissa på det, som ligger på min lott att skriva om från utställningen. 

 

 

21 okt 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)