Mickan och den rosa toffeln

.....låg bredvid mig i sängen när jag vaknade. Hon hade hittat den, där jag gömt den under sängen för att slippa frysa om fötterna, när jag skulle stiga upp. Ingen av de andra kattungarna har något intresse för toffeln men för henne är den ett byte, gissar jag, för hon bevakar den noga och morrar om någon annan kattunge kommer för nära. Toffeln är hennes största trofé men även den svarta grova sockan betyder mycket för henne. Vilken liten jägare! Alla katter jag haft - stora som små - har gillat jakt precis som katter ska men ingen har bevakat ett speciellt byte som Mickan gör. Det har liksom varit byte som byte, det spelar ingen roll vilket!

Pga av sjukdom blev det planerade kattungebesöket (Molgan) inställt igår, så det blir en annan dag istället. Pratade nyss med Mickans och Myrans ”nya mamma”, som var i färd med att packa sina väskor för att bege sig hem från Bulgarien. Hon och hennes son kommer och hälsar på sina småttingar på onsdag. Kul!!!

Jag har nu bestämt mig och tidigarelagt vaccinationen. Besiktningsprotokollet får, som jag skrivit tidigare, vara max 7 dagar gammalt när kattungen levereras. Därför hade jag ursprungligen bokat tid för vaccination, ID-märkning och besiktning 23 juli men kom på.... det ska gå mellan 3 och 4 veckor mellan den första och den andra sprutan (enligt FASS) och därför har jag bokat en separat vaccinationstid nästa måndag. Slutbesiktningen står tills vidare kvar men jag kommer kanske att ändra datum för den också, för det blev lite dominoeffekt till följd av bytet av vaccinationsdatum.

igår kom klartecken från Speed Cat. Elin och jag får hyra bord på utställningen lördagen 4 juli, där vi kommer att finnas för att marknadsföra vår podd. Vi vill ju få närmare kontakt med våra lyssnare och vårt mål är att få många fler lyssnare.

2 jul 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)