Min nya kattklubb

Oj, så fort dagarna går! En liten stund efter att vi ätit frukost körde Ove mig till Jeanette, som fixar mina naglar. Jag har samma uppfattning, när det gäller mina egna naglar, som när det gäller katternas. Naglarna får inte vara för långa.

Vid lunchtid var jag hemma igen och sedan jag besvarat dagens mail, samlade jag mig för att skriva lite mer om försäkringar; den här gången en sammanfattning av min intervju med mitt Agriaombud, Catrine Holmquist. Trots att jag tyckte mig ha skrivit ner bra "stolpar" hade jag lite svårt att exakt komma ihåg, vad som sagts i intervjun. Där jag känner mig osäker, har jag skrivit ett frågetecken. När jag imorgon läser igenom artikeln med "pigga ögon", kommer jag säkert att ändra ett och annat och därefter skickar jag den till Catrine för genomläsning. Hon har lovat hjälpa mig att räta ut frågetecknen och göra eventuella tillägg och/eller korrigeringar. Sedan lägger jag texten i Dropbox "okorr" för eventuella senare ändringar, innan jag flyttar den vidare till "under korr" - Carina kommer med eventuella synpunkter, innan artikeln läggs i "klart, där sedan Christoffer hämtar den och placerar den i Trasdockan.

Köttfärslimpa, potatis, lingonsylt och sallad till middag - på balkongen. Fortfarande sommarvärme och vi kan säkert äta vår kvällsmåltid där ytterligare en månad. Därefter körde Ove mig till Birka kattklubbs medlemsmöte i en gemensamhetslokal i den bostadsrättsförening, där klubbens ordförande bor (Mäster Simons väg 9 B i Solna). Lokalen var inte den roligaste, ett fönsterlöst rum i källaren bredvid tvättstugan. 

Hela mötet handlade om Birkas inplanerade utställning. Vice ordförande hade gjort en förteckning över vilka arbetspass på utställningen, som är besatta med "arbetande medlemmar" och också namn på dessa. Flera förfrågningar har tidigare gjorts  bland medlemmarna (via mail), om intresse finns för att hjälpa till. Tyvärr återstår fortfarande många vakanta arbetspass, detta trots att flera medlemmar kommer att besöka utställningen i Sollentuna rackethall, där utställningen kommer att äga rum. Vi var totalt 14 medlemmar närvarande, varav tre var män.

Ove hämtade mig 1 1/2 timme efter att han släppte av mig. Han skulle ha varit med på mötet, som tyvärr sammanföll med en uppgift i båtklubben. Nästa möte planerar vi båda att vara med.

20 sep 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)