”Mina” fina kattungar

Glömde publicera det lilla jag skrev igår men så här stod det:

(Fredag) Kattbebisarna hos Lotta börjar bli äventyrliga nu. Om det och Tingla kommer morgondagens avsnitt att handla. Daniel och jag träffades 16:45 hemma hos mig. Vår uppgift för dagen skulle vara att planera vår dag på SEA hund & katt, där vi ska representera Stockholms katthem nästa lördag och vi ska också dra upp ramarna för ”vår baby” Fokus Katt. 

Vi började med en lasagnemiddag åtföljd av kaffe och pepparkakor. Sedan startade planeringen. Jag har en del att berätta men återkommer imorgon, då jag inte har så mycket kraft till det nu.

Så skrev jag innan jag lade mig igår men glömde publicera det och nu fortsätter jag.

(Lördag) Jag har kontaktat Ulla på SEA för att få veta våra förutsättningar; hur stort bordet vi ska ha våra saker på är, om det är något särskilt vi ska tänka på och hur det kommer sig att man valt att samarbeta med just Stockholms Katthem. Det är inget speciellt som förväntas av oss men Ulla sade att det vore roligt, om vi kunde ta med en katt. Mina katter passar inte för den här typen av aktivitet men jag kom att tänka på gulliga Emma, som hjälper oss med hemsidan. Hon och hennes katt, Hero, representerade Ragdollklubben på Evedensia i Spånga för några år sedan. Just när Daniel och jag var klara med vårt upplägg för kommande lördag, plingade det till i telefonen; ett sms från Emma! Hon tar med sig Hero och kommer, hurra!!! Ulla skickade ett mail med förslaget på program för dagen. Där stod att Stockholms Katthem kommer att vara närvarande klockan 10 - 17. För mig räcker det att vara där från klockan 11 och det är ändrat innan programmet skickades för publicering (gissar som annons i några lokaltidningar). Nu har vi koll och det gillar jag!

Ligisterna, som Lotta kallat dem, (Rubis kattungar) flyttade igår. Lotta berättade i ett sms att Rubi varit lite ledsen idag. Personligen tycker jag inte att alla kattungar ska flytta på samma dag - kanske har det ingen betydelse utan att det bara är jag som förmänskligar kattmamman. Jag tror iallafall att det är bättre att kattungar flyttar med några dagars mellanrum. Förmodligen övergår Rubis moderskänslor till Sissels bebisar och att båda mammorna hjälps åt med bestyren, precis som Stina avlastade Sandie.

Marie skickade en bild på Tingla igår. Vilka fina avkommor både StIna och Sissel fått! Det vore allt roligt att behålla en av Sissels kattungar, när Stina snart ska kastreras :-)!

 

 

 

 
23 sep 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)