Mina fina kattungeköpare och fodervärdar

De bästa tänkbara kattungeköparna och fodervärdarna har hittat till min lilla uppfödning. Mina småttingar har fantastiskt bra hem och är högt älskade och respekterade. De som köpte en kattunge från min senaste kull har verkligen satts på prov :-). Först dröjde stamtavlorna pga datastrul på SVERAK, sedan skrev jag en felaktig uppgift i underlaget, så nu väntar de ytterligare en gång på stamtavlan. Ingen har klagat utan jag har fått vänliga sms där de skriver att de har förståelse. Oh, så underbart!

Jag har bara haft en fodervärd tidigare, Lotta, och hon har skött min Sissel helt exemplariskt. Sissel är snart inte min katt längre. I slutet av juli övergår hon i Lottas ägo. Hon har då fött två kullar och hunnit bli Champion - det senare med Lottas fina tålamod och hjälp.

Den sista kullen hos Lotta är snart flyttklar. Hanna har tingat en kattunge, en kille som blir hennes egen. Hon kommer också att bli fodervärd till Bitte, hans syster och det är ett bra koncept, tycker jag. Bibbi kommer att bo hos Lisbeth och hennes familj i Uppsala och hon kommer att vara den kattunge som först flyttar. För att det inte ska bli alltför stora förändringar för kattmamman, flyttar inte alla ”barnen” samtidigt. Den fjärde kattungen är ännu inte tingad men Carina och hennes dotter är mycket intresserade och kommer och tittar på honom på söndag.

Imorgon ska jag beställa tid för kastration. Sandie har gjort sitt för rasen. Hon har fött 19 jättefina kattungar. Hennes dotter, Sissel, är Champion. Hon hade en spikrak väg mot den titeln precis som Åsa, kattpappans uppfödare, förutspådde. Ingen av de andra kattungarna har ställts ut men de är minst lika fina, anser jag men ......... Det viktigaste är ändå inte titlarna utan det är kattens vänliga sinne och typiska ragdollutseende. Jag är stolt över att ha fått köpa Sandie av Inger Köhlberg, en uppfödare jag högaktar. Hennes syn på katter överensstämmer till fullo med min; katten är inte mindre värd än människan.

27 jun 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)