Mina flickor

Mina fina, fina tjejer fyller snart år; Sissel 21:a mars, Stina 10:e april och Sandie 7:e maj. Många fiskkalas under våren!!! Det händer en hel del annat spännande också hoppas jag. I mitten av april tror jag att vi kommer att få kattungar - att Sandie ska bli mamma. Då är det drygt ett år sedan vi hade småttingar senast och nu längtar vi. Det är lika fantastiskt varje gång. Ja, riktigt sant är det förstås inte, för Sissel födde sin första kull 27 augusti och vi äger ju fortfarande henne men det är inte samma sak att få kattungar hos fodervärd. Det är omöjligt att kunna följa kattungarnas utveckling på samma sätt som när man lever tillsammans med dem (och jag tror inte att fodervärden vill ha mig boende hos sig:-).

Något annat roligt är att det är kattutställning på lördag i Sollentuna rackethall. Både Sissel och hennes kattungar, som nu hunnit bli ett halvår, ska ställas ut. Det blir Ninni och Nickos, numera kallad Neo, första utställning och Elin har fått låna en burklädsel av Carina. Det är bra om det går att göra så. En snygg klädsel kostar runt 1200 kr för enkelbur och nära det dubbla för dubbelbur. Om man planerar att fortsätta inom utställningsvärden, är det klart att man vill ha sitt eget burskynke men om man efter en utställning kommer fram till att det var för jobbigt, är det onödigt att ha lagt ut en massa pengar i onödan. Men.... visst vore det kul om Elin och katterna gillar utställningsvärlden.

Carina J skickade en bild på Mitzy idag (bild 2 och 3). Hon är så fin den katten! Utställd en gång och då gick hon till panel. Tyvärr orkar inte Carina fortsätta ställa ut sin katt och visst förstår jag det - heltidsarbete, ingen egen bil, varannan vecka ensam med sin son och tre katter - är säkert jobbigt nog. Att också ställa ur sin katt kan bli för mycket.

Fick också en bild på Tasse (bild 1), som kallas Greven sedan han flyttade till Carin. Tänk så många nya, trevliga människor jag lärt känna via våra katter! Uppfödning är en fantastisk hobby!

 
4 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)