”Mina kattungar”

Idag var vi bjudna till Smulan och hennes matte Annelie men eftersom jag inte var helt kurant igår bestämde vi att vi skulle senarelägga lunchen, vi var bjudna på.

Det är nästan 2 1/2 år sedan Smulan flyttade till Annelie och Leo. Leo är en stilig Ragdollkille, som behövde sällskap på dagarna när matte arbetade. När Annelie tingade Smulan låg jag själv på Danderyds sjukhus för behandling av den infektion jag ådragit mig efter min misslyckade knäledsoperation. Vi träffades först, när hon kom för att hämta henne. Efter detta har vi träffats ett par gånger per år och däremellan hållit kontakt via sms och mms. Jag är så glad över detta. Dels gillar jag Annelie och dels får jag ju också följa Smulan vidare i livet.

Molgan, en annan av ”våra” kattungar hörde av sig via sin matte, Neda, idag. Han är en stor, snäll och vacker ragdollkille, som uppnått en ålder av drygt ett halvår. Igår var han på Väsby djursjukhus för kastration och idag rapporterade Neda att operationen gått bra och att Molgan är pigg och nöjd. 

Katterna älskar kokt torsk men det ska vara Findus djupfrysta. Idag var det fiskdag och alla tre samlades nedanför spisen och väntade på att torsken skulle bli klar - allt medan Stina förnöjt småsjöng - nu visste hon att hon snart skulle serveras det godaste hon vet och att det är lördag.

Fina Molgan är hemma igen!

 
1 dec 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)