"Mina" små kattpojkar

Jag har ju haft lyckan att hitta väldigt bra kattungeköpare, som också velat berätta om kattungarnas vardag och framsteg. Idag fick jag tyvärr information, jag gärna varit utan - inte informationen men innehållet. Även om det inte är glädjande nyheter, vill jag ju veta, vad som händer med kattungarna.

Cecilia skickade ett sms ikväll, där hon berättade att Ronja blivit allergisk mot katterna. Familjen har tidigare haft både katt och hund och hon har inte visat minsta tecken på allergi. För ett par veckor drabbades hon av influensa, som tenderade att vara längre än brukligt med kvarstående nysningar och röda och kliande ögon. I helgen var Ronja hos sin pappa och var helt symtomfri. Problemen med ögonen och nysningarna var alltså relaterade till kattungarna, tyvärr. Det är så oerhört tråkigt för både kattungarna och familjen. De älskade kattpojkarna måste flytta.

Hur gärna jag än skulle vilja, kan vi inte ta tillbaka kattungarna. Sandie skulle bli rabiat, Stina skulle inte uppskatta dem och sex kattungar i lägenheten skulle vara för mycket, tycker jag. Det är nog bara Stisse, som skulle tycka att det vore ok. Gränsen för oss, iallafall mig, är fyra katter. Ove tycker att det räcker med tre. Kattungarna är bara 15 veckor och jag känner mig säker på att det finns fler intresserade köpare än det finns äkta Ragdolls. Den senaste veckan har jag fått mail från två, som hoppas att Sandie ska få bebisar i mars och velat visa sitt intresse. Därför var mitt råd till Cecilia att hon dels ska kontakta Agneta Wranå, kattungeförmedlare i Ragdollklubben, och dels sätta ut en annons på Blocket. Själv ska jag kontakta en uppfödare, som jag tror har många kontakter. Hoppas verkligen att Yatzi och Maxi får fortsätta bo tillsammans.

 

23 feb 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)