Mitt första nyhetsbrev

När jag skapade min hemsida, gav jag också läsarna möjlighet att få ett nyhetsbrev från mig, något jag totalt glömt bort. Idag såg jag att jag skrivit det i mariginalen på hemsidan och då gjorde jag slag i saken. Jag skrev ett nyhetsbrev och planerar fortsätta med det men ...... bråttom, som jag alltid har, blev det ju lite fel :-(. Det fanns en mall för brevet, som jag följde men glömde att ta bort de tips, som fanns på sidan. Ja, ja innehållet var ju som jag tänkt iallafall. Nästa gång blir det bättre. 

Om jag skulle orka göra en ny hemsida idag, skulle den bli mycket bättre. Lite har jag ju lärt mig sedan jag startade men det är osäkert om det blir en ny. Trots att jag inte arbetar längre, har jag jättemycket att göra. Mest troligt är att jag ser över den sida jag har. Det jag främst skulle vilja förbättra är bildkvalitén. Jag kan bara inte fotografera, undrar hela tiden hur andra gör.

På tal om hemsidor fick jag nyss ett mail från Lotta, som skrivit till Trasdockan och sagt sig vilja hjälpa till med Ragdollklubbens hemsida. Det välkomnar både Carina och jag, för vi har mycket arbete med tidningen. För att hinna med att få ihop en tidning kan vi inte ha mer än max 10 dagars uppehåll efter att en tidning gått i tryck, innan vi måste börja arbeta med med nästa nummer. Jobbet är jätteroligt, vi lär oss mycket men det tar tid. Målet med hemsidan är att den alltid ska vara aktuell, att gamla nyheter ska bort och ersättas med nya aktuella, att kattungar till salu ska komma ut direkt och att annonserna ska tas bort senast efter tre månader. Vi hoppas få lite nya idéer med hjälp av medlemmarna. Vi får se vad vi kommer fram till och ska träffas för ett första möte inom kort.

Leo har varit hos Nicke idag. Han älskar ju katter men kan tyvärr inte ha några egna, eftersom Joakim är allergisk. Idag har han fått ta fullt ansvar för Saga och Sissi både beträffande mat och omvårdnad och han har varit lycklig.

 
2 mar 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)