Mitt knä - hurra!

Klockan 09:25 på Danderyds Ortopedklinik fick jag höra orden som var som musik i mina öron. Jag har normala infektionsprover och ingen växt av bakterier i mitt knä. Underbart!! Jag blev av med ett 20-tal agraffer och fick ett nytt förband på såret, varför kan man fråga sig - såret är ju läkt? Jag ska ta bort det innan läggdags. Nu vågar jag försiktigt återuppta sjukgymnastiken. Hoppas komma med på vattengymnastik i slutet av augusti. Nu hoppas jag rehabiliteringen går rakt framåt.

Katterna har varit väldigt slöa idag. När det är så här varmt sover de mest hela dagen och kommer upp först vid middagstid. Pratade med Carin idag och det är likadant med Tasse. Oh, så skönt det skulle vara för både Ove, mig och katterna, om vi kunde vara på båten nu. Stisse skulle kunna vara ute från morgon till kväll liggandes på sin kylmatta. Stina skulle nog komma och gå och Sandie - ingen aning. Hon har inte varit på båten och är till en början lite försiktig, när det gäller nya saker. Förmodligen skulle det gå bra, eftersom hon förlitar sig mycket på Stisse. Nu blir det tyvärr inte så inom den närmaste tiden men jag hoppas kunna ta mig ombord i mitten av augusti och då får vi ha lite semester i hamnen i vår flytande sommarstuga.

Tillbaka till katterna på Gran Canaria (som alltid har det varmt). Birman var orädd och när Ove lockade på honom följde han med till vår bungalow, så att han skulle bli vår "semesterkatt". Redan nästa morgon hade vi fler katter än de två, som fått mjölk dagen innan. Nu fick fyra katter Whiskas och Friskis och de var lyckliga. Detta var något helt annat än matresterna i restaurangen. De vildåt!!! Morötter och ärtor gick också ner, faten var renslickade. En av katterna hoppade sedan upp på diskbänken där "kattskeden" låg med lite kattmatrester. Efter den frukosten visste alla, var de ville tillbringa resten av den tid, som vi hade semester. De gick en liten lov men återkom strax och lade sig i skuggan i närheten av huset. Det var inte nog med detta. Slutet på kattsemestern kommer imorgon.

21 jul 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)