Mycket har hänt

Så här långt har jag nog aldrig haft mellan mina blogginlägg men det har sina förklaringar. Först var jag själv sjuk och sedan Ove. Nu är iallafall jag ”på banan”.

Jag var inte med på inflyttningsfesten hos Yvonne och Bengt idag men hoppas få komma dit under våren och se deras fina lägenhet.

Bra att känna till (men lite sent påkommet) ”Är du intresserad av att föda upp ragdolls?” SRC erbjuder sina medlemmar nybörjarhjälp i ragdolluppfödning genom mentorskap”. Den föreläsningen skulle jag ha velat vara med på. Nu hinner jag inte men ska hålla mig bättre underrättad i fortsättningen.

Eva, som är matte till Malte (som i sin tur är min ”svärson”) är en tämligen ny bekantskap för mig. Trots det känns det som om jag skulle ha känt henne sedan barnsben. Det är bara vissa människor ”man klickar med” direkt. 

En annan person som jag kände detsamma för, när vi träffades, är Carina. I maj blir det fyra år, som vi jobbat tillsammans med Trasdockan. Ibland har meningarna gått isär men mestadels flyter allt på som vi planerat. Lösningen har varit att vi båda två alltid håller tidsschemat och tar ansvar för våra åtaganden.

En sak är säker och det är att Sandie ska kastreras efter den här kullen. Hon kommer då att vara fem år och nu har hon gjort sitt i aveln. Sissel kommer att övergå i Lottas ägo efter sin nästa kull. Sissel får alltså fortsätta att vara ”syster” till Rubi, som hon också vuxit upp tillsammans med. 

 

3 mar 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)