Mycket idag handlar om imorgon

Imorgon ska Ove och jag åka till sjukhuset vid 14-tiden. Jag ska visserligen inte ta prover förrän c:a 15:20 men det är bättre att åka tidigare, äta där och slippa rusningstrafiken. Jag ska ju inte åka till månen och det är lätt att komplettera med det jag glömt men bättre att försöka ta med det mesta från början. Därför ska jag redan ikväll plocka fram det jag ska ha med mig. Jag börjar ju kunna det här nu; tre gånger inneliggande sedan 3:dje feb. Tre sak jag inte glömmer är telefonen, plattan och laddaren. De hjälper mig att stå ut på sjukhuset. Sedan är det ju kul att komma ihåg ljudböckerna jag fått låna av "grevinnan Allard", någon deckare, underkläder och toalettsaker.

Det är fantastiskt!!! För tre månader sedan visste jag varken att Eva, Marco, Annelie eller Lotta finns. Bättre sent än aldrig, nu vet jag. De är "mina" fina kattungeköpare. Vad glad jag blev att höra av dem idag! De läser fortfarande bloggen och vet att jag ska opereras på onsdag.

Huvudet känns tomt nu, eller är det kanske fullt? Jag vet inte. Det jag vet är att jag började jobba med Ragdollklubbens hemsida vid 9-tiden. Eftersom jag inte gått någon utbildning i programmet, var det mycket jag behövde komma fram till "den hårda vägen" och sådant tar tid. Efter fyra timmar var jag färdig med EN sida!!! - "Bli medlem". Därefter skulle jag läsa Carinas svar på mina tolv mail, som jag skickat till henne i söndags. Alla handlar om hemsidan och eftersom Carina varit borta under helgen, svarade hon idag. Jag har alltså färdigställt en sida idag och det är många, många som återstår. Jobbet är roligt. Problemet är bara att jag alltid vill få allt färdigt fort, fort! Samtidigt är det bra att jag har något, som intresserar mig, att göra på sjukhuset.

Royal Canin skickade ett mail idag med fakta om kattungar: "På en månad växer en kattunge sex gånger så mycket som en bebis" och "en studie av Royal Canin har visat att det faktiskt är så att katter äter mindre på sommaren än på vintern. Sammantaget åt katterna 11  procent mindre i månaden i juli jämfört med december. Detta var nyheter för mig".

Jag är, som jag skrivit tidigare, så glad för bordet och är mycket tacksam för att Kalle hjälpte oss med det. Förutom att jag tycker att det är snyggt, har det också en slå på stativet. Den sitter lagom högt för foten, som behöver vara i högläge en hel del. Därför känner jag att jag vill visa resultatet och titta, titta, vilka som också beundrade bordet. Vill också visa "mina" kattungebilder på Sixten (Marcos och Lindas, bild 1) och Sissel (min och Lottas, bild 2 och3). Kan någon förklara för mig varför bilderna vänder sig själva!!! på hemsidan. I bildbiblioteket är de rättvända.

 

 
4 jul 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)