Mycket kan hända

Den aom är van att organisera har säkerligen mycket svårare att acceptera situationer där inget går att förutse och planera; att bara tvingas vänta och se vad livet bestämt. Där befinner jag mig nu. Jag vet inte om eller när ungarna vill äta, inte heller hur länge eller hur mycket. Det enda jag säkert kan säga är att de MÅSTE äta och öka i vikt. Ibland är det nog ändå bra att inte veta något i förväg, för det skulle kunna förstöra nuet. 

Ulrica och jag skildes åt igår kväll med orden ”ses imorgon eftermiddag”. Så blev det nu inte och anledningen till det visste vi inte igår. Bra det, för då hade vi båda börjat oroa oss redan då för att Lady, Carinas 8-månaderstjej, skulle behövas opereras idag.

På morgonen konstaterade Ulrica blodiga flytningar fån Lady’s underliv, vilket föranledde ett akutbesök på AniCura i Norrtälje. Lady röntgades och man konstaterade att hon drabbats av livmoderinflammation. Så långt jag vet har allt går bra, tack och lov!

Vad som hänt här sedan igår berättar jag om imorgon men jag vill informera om att alla katterna mår bra. Det gäller att ta vara på de få minuter jag får sova. Därför slutar jag skriva nu och berättar mer imorgon.

3 apr 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)