Mycket och roligt

Nyss hemkommen från Lidingö, där vi haft redaktionsmöte. Det ska bli jätteroligt att få ge ut det första numret (och givetvis också de kommande) av Trasdockan. Visserligen trodde jag att det skulle vara mycket arbete, innan materialet skulle vara klart att "gå i tryck" men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det är så många kontakter, som måste tas eller så många bilder, som måste efterlysas, artiklar att skriva, layout att fastställa m.m, m.m.

Tur att vi har Madeleine! Varken Carina eller jag är duktiga på det sistnämnda. För att vara uppriktig är jag helt kass på sådant. Jag nöjer mig med att lyssna på Madeleine, som till professionen är art direktor, för närvarande på tidningen Land. Carina är den bästa ordförande jag träffat; full av energi och idéer, både som ordförande i Ragdollklubben och ansvarig utgivare av tidningen. Själv har jag också en del förslag på, vad jag tycker ska finnas med i tidningen. Jag tycker om att skriva och behärskar det svenska språket. Redan första gången vi tre träffades, kände jag att vi är en grupp, som kompletterar varandra och att vi kommer att trivas tillsammans.

Idag har vi gjort ett upplägg, dvs bestämt vad som ska placeras var i tidningen, hur många sidor som åtgår till varje artikel och annons och var och hur många bilder, som ska finnas. Efter tre och en halv effektiva timmar hade vi kommit en bra bit på väg. Tur att det ska bli dåligt väder några dagar, för som läget är för min del, kommer jag att ha ett heltidsarbete under minst tre dagar. Mycket men roligt arbete.

Skulle egentligen ha skrivit om Stina idag men det får bli imorgon. Förstår att jag borde lägga mig nu men jag måste börja strukturera mitt arbete innan dess. Ibland är det jobbigt att alltid vilja ha kontrolltongue-out

17 jun 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)