Naglarna

Sandie har inte skrikit mer. Kan det vara så att hon "kompisskrek"? Vad som rör sig i de små huvudena, tror jag ingen vet. Det finns de, som uttalar sig tvärsäkert om, hur katter tänker i vissa situationer. Hur vet de det? Ingen katt har ju berättat och därför tycker jag att vi, som lever med vår kisse bäst vet, vad den tänker och vill förmedla till oss.

Stina löper tveklöst. Hon både skriker och rullar. Den lilla vännen förstår inte sitt eget bästa. Det är bara sex veckor sedan kattungarna flyttade och nu måste hon lägga på sig lite hull och bara få vara en bortskämd kisse. 

Hur blev det då med naglarna? Idag har vi inhandlat blommor till balkongen. Ove planterade både penséer, påskliljor och hortensia och det blev jättefint. Trots det känns våren avlägsen. När allt var klart sov katterna och vi var då helt eniga om att det vore fel att väcka dem. Att vi i själva verket inte hade lust, ville vi ju inte medge. En dag hit eller dit spelar faktiskt ingen roll. Imorgon ska vi till Solna och klippa Tasses naglar. Det är svårt för Karin att göra det ensam, för han samarbetar inte direkt.

Så här stora har Kajsa och Buster blivit. De tränar nu att gå i koppel. Det tycker de är så där...

 

29 mar 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)