När som helst

....kan de komma, Sandies bebisar. Både Sandie, Ove och jag längtar efter att träffa dem. Visserligen får Sandie mycket jobb men ändå blir det nog lättare för henne - roligare åtminstone. Nu är hon bara hungrig och trött; sover och äter växelvis.

På förmiddagen ringde Ethel. Hon är på jakt efter ragdolls, ett syskonpar, och hade hittat mig när hon letade bland uppfödare. Vi pratade länge i telefon och hon berättade om sin familjesituation, sitt boende, hur hon såg på katter och hur de skulle få det hos henne. Jag känner att Ethel och hennes son kan erbjuda allt det jag önskar för mina kattungar. Jag fick också bilder på både henne själv och sonen. Eftersom jag inte frågat henne, vågar jag inte publicera dem men om jag får hennes godkännande presenterar jag dem imorgon.

Sarah Siverman föreläser en del om BARF, biologiskt anpassad rå föda, och planen är att hon - precis som jag - ska komma till Elin där vi ska spela in två avsnitt om mat. Sarah ska medverka i ett av dem. Nu är det förstås ett ”men” och det är Sandie. Om hon inte fått sina kattungar innan klockan 13, måste jag ställa in morgondagens planerade inspelning. Jag måste naturligtvis finnas hemma, när kattbebisarna kommer. Således är det ovisst om det blir någon inspelning imorgon och då får vi försöka hitta en ny dag som passar alla tre.

Vi har fått tid för att göra ett reportage från Djurskyddet på tisdag klockan 13. Dels ska Leo filma där och dels ska vi ljudbanda en intervju med chefen där. Det har vi blivit lovade via mail. Djurskyddet har sina lokaler i Hammarby sjöstad, så det blir enkelt för mig att ta mig dig. Jag har mindre än 100 meter till tvärbanans hållplats och jag gillar spårvagnen. Den är ren och prydlig och går ovan mark. Perfekt!

11 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)