När vi väl sätter fart

Carina och jag fungerar på samma sätt i mångt och mycket  - särskilt när det gäller arbetet med Trasdockan. Aldrig har jag varit så sen med att komma igång med skrivandet men när jag väl börjar brukar skrivlusten komma över mig. Det är likadant med Carina men hon har varit flitigare hittills men det oroar vi oss inte för. Vi vet att båda alltid tar sitt ansvar och att vi alltid blir färdiga i tid:-).

Laban är hos sin "mormor"på semester, för hans egen familj är bortrest. Jag fick ett foto som "mormor" hade tagit. Jag tror att han verkligen trivs nu, när han får vara ute.

Jag måste skriva ut ett överlåtelseavtal och även författa ett tilläggsavtal för Bitte. Från början var det meningen att hon skulle gå i avel men så kommer det inte att bli. Istället ska fodervärden (Hanna) köpa henne. Det känns mycket bra, för Zinja är väldigt förtjust i både sin lillmatte, Hanna och inte minst sin bror, Luke, som hon flyttade till Hanna tillsammans med. Kärleken är ömsesidig!

Jag kommer alltså inte att ha någon katt på foder längre och inte heller någon avelshona hemma. Jag är nöjd med det beslutet. Allt har sin tid och min tid som uppfödare är nu över. Jag kan med glädje se tillbaka på alla mina kattungar och de fina stunder vi haft tillsammans. Om min önskan slår in kommer det ändå att komma en kattunge till Gjuteribacken 21 B, 1 tr, Sjölin - en hane. Det vore särskilt roligt om han också skulle vara son till Zinja. Jag vill då döpa honom till Simon eller Ossi men det är ingen brådska med att jag bestämmer mig.

 
30 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)