Nästa avsnitt

Melanie ska vara borta drygt en månad och Elin och jag fortsätter med podden på egen hand. Det krävs att man har möjlighet att avsätta en hel del tid för att göra intressanta avsnitt; planera tema, läsa på och skapa kontakter. De närmaste två avsnitten har vi redan spelat in men vi vill nu bredda oss genom att göra fler intervjuer och med hjälp av Leo, Elins sambo, även filma våra besök på lite olika platser med kattanknytning - vilka får förbli en hemlighet ännu ett tag.  

Att Ninni är nyopererad kunde jag knappt att tro, om det nu inte vore så att jag visste det. Efter att Elin varit vaken nästan hela natten efter kastrationen för att vakta så att Ninni inte skulle ta sig ur sin body eller tratt. Elin tvingades till slut inse att varken bodyn eller tratten fungerade. Som väl var slickar inte Ninni på operationssåret. Däremot far hon omkring på golven, småslåss med Neo och klättrar och hoppar obehindrat. Katter är fantastiska och lever livet ”här och nu”.

Jag tog spårvagnen hem, den är eftt antastiskt färdmedel! Trots rusningstrafik fanns sittplats för alla. Hemma möttes jag av katterna så snart jag öppnade ytterdörren. Resten av kvällen tillbringade de i vardagsrummet tillsammans med oss. Sandies mage är nu så stor att hon mest ville ligga på sidan på golvet, där det är lite svalt. Nu hoppas vi verkligen att allt går lika bra med både förlossningen och kattungarna, som det gjort de andra gångerna. Nästa vecka är det dags. 

6 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)