Nästa gång

Det har inte varit roligt att behöva ge tjejerna p-piller men det är inte heller bra att en honkatt löper gång på gång utan att få de kattungar hon längtar efter. Sedan ett par månader tillbaka är det bara Sandie, som ska ha pillren men förra fredagen lyckades hon spotta ut Perlutextabletten, som p-pillret heter. Det upptäckte jag, hittade det under soffkanten, ungefär samtidigt som Sandie började rulla på golvet - påtagligt likt rullandet i början av ett löp. Man ska undvika att avbryta löpning med p-piller och då får man helt enkelt stå ut, om man missat att katten inte svalt tabletten. Nu har hon nog gått igenom höglöpet och vrålandet har avtagit. En sak har jag tackat henne för - hon har inte stört oss nattetid.

Denna miss, tillsammans med ett mail från en tjej som undrade när vi planerar nästa kull och skrev att hon vill köpa en kattunge från oss, fick Ove och mig att börja tänka på att det börjar bli dags att ”boka” en kavaljer till nästa gång Sandie löper. En kull i mars vore perfekt, kattungarna skulle då vara flyttklara till semesterperioden i skärgården. Stina var bara 13 veckor första gången hon följde med på båten och det gick jättebra men med en hel kull yrväder, skulle vi inte kunna koppla av en sekund.

Idag har vi varit hos Carin och klippt Tasses klor. Han sitter helt stilla i min famn, när Ove klipper. Däremot blir han irriterad på Carin, när hon ska klippa klorna och själv hålla honom. Det är också roligt att träffa honom, så vi åker gärna dit. Tasse fyllde nio år i slutet av juli men han är lika smidig och alert som när han var ungkatt. Jag är så glad över att han fick flytta till Carin, där han slipper ha en massa busiga kattungar. Han har aldrig varit elak mot kattungarna men han gillar dem inte.

 

 

 
9 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)