Nästa gång Åbo

Postadressen var Upplands Väsby men det kändes som om vi var långt ute på landet, där vi körde på en liten väg mellan åkrar och ladugårdar men vi var bara c:a tre mil från huvudstaden! När vi kom fram, var vi tvungna att byta till inneskor. Det hade vi fått information om i samband med att vi fick bekräftelse på att Sissel var antagen till utställningen. 

Vi Swishade inteädessumman 40 kr per person och gick in i utställningslokalen. Endast 200 katter var på plats. Ljudnivån var behaglig och golvet mjukt att gå på. Det var belagt med någon form av gummimatta pga att man vanligtvis tränar hundar där och man vill att underlaget ska vara skonsamt mot deras trampdynor. Sissel (vår vackra kisse) och Rubi delade som vanligt utställningsbur. Båda bor hos Lotta, som är deras fodervärd. På buren satt två kokarder - en var Sissels, den andra Rubis. De är jämngamla, det skiljer endast en dag mellan dem. Rubi tävlar för att bli Champion. Sissel blev Champion för precis ett år sedan. Efter det har hon nu fått de två certifikat, som hon kan få i Sverige. Nästa gång hon ska ställas ut måste vara utanför landets gränser. Förmodligen får hon åka och tävla i Åbo till hösten. Hon är såååå vacker vår prinsessa och hon kommer dessutom från min egen uppfödning. Jag är jättestolt! Sissel är våra nuvarande kattungars drygt ett år äldre halvsyster :-). 

På utställningen kom jag även i kontakt med en utställare som, förutom sina katter, hade sin fyra månader gamle son med sig. Jag fick en idé - skulle jag kunna intervjua henne om hur hennes fyra katter reagerade när familjen utökades med en ny, liten person. Jag gick fram och frågade, hur hon ställde sig till det. Jippiii, jag fick hennes telefonnummer och ska prata lite mer med henne under veckan.

Jag väljer att ”prata” om tandhälsa imorgon istället för idag.

 
6 maj 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)