Nästa nummer

Stisse åt en lyxfrukost imorse. Ove hade som vanligt givit alla katterna den vanliga frukosten och alla var mätta och belåtna men, precis som vi människor kan katterna också äta, bara för att det är gott. Det första jag såg, när jag steg upp var "kattungeburken". Vi har en skål med lock, där vi förvarar bebismaten. Den stod i soffan UTAN lock. Stisse hade kunnat äta så mycket han ville av de kaloririka fröna och han var proppmätt. 

Halv tolv kom Carina och Christoffer. Vårt nästa nummer av Trasdockan börjar så smått att ta form. Vi kände alla att vi behövde träffas och diskutera på vilket sätt, vi kan förbättra samarbetet inför nästa nummer. Vi har bara gjort en tidning tillsammans tidigare och vi ville prata igenom rutiner och deadlines tillsammans för att arbetet ska fortskrida med så lite problem som möjligt.

Stisse tar emot alla besökare sittande på lådan vid dörren. Han sätter sin egen doft på dem direkt genom att stryka kinderna, där han har sina luktkörtlar, mot dem. Därefter får de passera. Vårt arbete flöt fint på men plötsligt satt vi alla tre och stirrade på Stina. Vad gjorde hon och varför? Hon kom med en liten tygfisk i munnen, gick fram till Christoffers skor, lade ner fisken i den ena. Därefter började hon peta fram den mot tån med sin ena tass. Sedan gick hon därifrån men vad betyder det? Kanske något jag lär mig i nästa Pawpedskurs, som jag för övrigt inte hört något om ännu. 

Sandie är lika irriterad på kattungarna idag som går. Jag tror att hon aldrig skulle göra dem illa men hon vill vara ifred från dem och det kan ingen ta miste på.......chaaaaaaaaaaa. Rädda blir de inte, som tur är, men de låter henne vara ifred. De hittar på något annat roligt att göra t ex träna att hoppa från ett ryggstöd till ett annat. De är så duktiga - behärskar sin kropp och klarar anståndsbedömningen utan problem.

Ove lyckades med mästerstycket att väga kattungarna ikväll, trots att de inte sov, när han tog upp dem. Det brukar vara omöjligt, för de brukar inte vara stilla de få sekunder vågen behöver. Vilken viktuppgång från födelsen! Idag vägde Yatzi 1710g, Mitzi 1770g och Titzi 1900g.

27 jan 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)