Nästa nummer av Trasdockan

Carina kom vid 13-tiden igår. Trots att vårt första nummer av Trasdockan nyligen publicerades, måste vi börja med nästa tidning. Det tar lång tid innan man kommer fram till en färdig tabloid men roligt är det, när man sitter i soffan med sin färdiga Trasdocka.

Katterna var trötta och sov, när vi bredde ut våra papper på köksbordet. Det var vi glada över. Det är så jobbigt att ha Stisse som sekreterare - lika besvärligt när han lägger sig på våra dokument, som när han sätter sig framför datorskärmen. 

Vårt nästa nummer kommer huvudsakligen att handla om HCM (en förtjockning av hjärtmuskeln) och Världsutställningen i Malmö. Det finns mycket att skriva om. Innan vi börjar med artiklarna måste vi samla in en mängd fakta och dessutom läsa in mycket material. På köpet får vi en massa kunskap, vilket inte är tungt att bära. 

Carina och jag arbetar mycket bra ihop - arbetet flyter fint. Tyvärr har vi ännu inte kunnat lösa problemet med att vi saknar AD efter nyår. Ingen av oss kan "In design-programmet" men på något sätt måste det lösas. Vi kom i alla fall en bra bit framåt med det arbete, som vi kan sköta själva. Eftersom det är onödigt att uppfinna hjulet två gånger, bad jag Carina visa mig, hur jag ska göra, när jag ska skicka in uppgifterna, jag fått från PawPedskursen. 

På kvällen, när jag skulle skriva ett sms, hade jag ett annat tangentbord än mitt svenska. Bokstäverna å, ä och ö saknades och de förslag på på text, som programmet gav, var på engelska. Varför? Hur skulle jag få tillbaka det svenska tangentbordet? Efter en dryg timme hade jag löst problemet utan att ha blivit komplett galen - bara nästan. 

 

 

 
23 sep 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)