Nästa nummer av Trasdockan

Daniel meddelade nyss att han skickat det kommande numret av Trasdockan till tryckeriet - två dagar innan "deadline". Fantastiskt!!!

Vi kommer nu att vara lediga från redaktionsarbetet några dagar men redan nästa vecka ska Carina och jag träffas och göra en grovplanering av nästa tidning. Temat kommer att vara "Fertilitet och reproduktion". Det är det enda vi vet och nu ska vi skapa en "dummy" och planera varje sida. Vad anser vi ingår i de två orden? Vem gör vad? Var hittar jag fakta? Google förstås, men vad söker jag på? Ju längre in i arbetet jag kommer, desto roligare blir det. Det är oerhört värdefullt att lära sig nya saker, tycker jag, sådant som jag sedan ska försöka packetera på ett tilltalande sätt, så att mitt arbete även kommer andra kattälskare till godo. Om jag ska vara uppriktig, brukar jag precis i starten förnimma en känsla av osäkerhet - går jag iland med detta? Eftersom jag tillhör den typ av människa, som anser att allt som går att lösa med vilja och hårt arbete ordnar sig och då inser jag att visst kommer det här att gå bra men att det kräver tid och engagemang - och det har jag ju.

Tidigare gav vi ut två nummer av Trasdockan som innehöll 32 sidor och två, som bara hade 16 sidor. Det senare kändes som en omöjlig uppgift. När man är full av intressant information och bara har 16 sidor, 14 egentligen eftersom två sidor är upptagna av annonser, går det inte att få till en tilltalande tidning. Det blir ingen "luft" på sidorna, texten syns knappt, då vi måste använda minsta möjliga storlek på bokstäverna och inte heller finns plats att visa bilder på vackra ragdolls. Därför har vi nu bestämt att alla nummer ska innehålla 20 sidor. Om vi inte hade ekonomin att ta hänsyn till, skulle jag vilja ha 30 sidor i alla nummer.

Äntligen! Ända sedan jag blev sekreterare i Järva kattklubb, har jag velat få till stånd en enkel men trevlig aktivitet för och bland medlemmarna. Vad det handlar om, berättar jag imorgon.

Ingers avelshane kommer med imorgon istället. Idag blir det en annan bild, som gör mig varm i hjärtat. Den visar verklig moderskärlek och tillit. Detta är Sissel och Nicko.

 
13 sep 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)