Nästa vecka

Jag tycker om när det händer saker som jag är intresserad av, även om jag också gillar att ha minst en "ograverad" dag per vecka, d.v.s. en dag som är tom i kalendern; inga tider att passa utan bara göra det som faller mig in för dagen och stunden. Nästa vecka händer både sådant jag gillar - och saker jag bör men inte gillar.

På måndagen står "Styrelsemöte Seniornet" på agendan men förvånande nog har ingen kallelse kommit. Kan jag ha skrivit fel?

På tisdagen har jag bjudit mina "elever" i datautbildningen hem till mig. Det är sista gången för terminen och nu är det dags att de får träffa mina katter, som jag alltid pratat om varje gång vi träffats. Tidigare var Stina lite försiktigare än Stisse när många, för henne obekanta, människor kom på besök men sedan hon kastrerades har hon blivit mycket mer intresserad av att vara med, där saker händer. Jag tycker att det är bara positivt, djuren ska vilja vara med, tycker jag.

På torsdagen ska den äntligen bli av, seniorundersökningen. Båda katterna har fått tid på Väsby Djursjukhus.
Jag har svårt att förstå varför någon enda människa betalar mellan 1 000 och 2 000 kr för en hälsoundersökning med diverse olika blodprover, trots att personen i fråga inte på något vis känner sig sjuk. De som inte är friska brukar känna det, beställa tid och informera doktorn om sina symtom. Med ledning av detta ordinerar doktorn de blodprover, som kan vara relevanta - allt till en kostnad av 200 kr (vårdcentralen). Katter däremot kan inte prata och är dessutom mästare på att dölja, när/om de har ont. Därför tar jag mina katter till djurdoktorn, fastän jag tror att de mår bra (hoppas innerligt att det stämmer). När jag beställde tiden på djursjukhuset, frågade man om jag ville boka undersökningen med eller utan prover. Självklart vill jag att man tar prover om något inte verkar bra med mina älsklingar men absolut inte att man sticker dem om de verkar friska och ingen sjukdomsmisstanke finns. På Mysan tog man prover, när hon var 15 år och ....... berättar imorgon.

21 nov 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)