Nästan hela bostaden

Det har varit glesare med blogginläggen den senaste tiden och det beror på benet. Den lilla energi som funnits kvar, sedan jag försökt hantera värken, har jag ägnat åt kattungarna. De är så fantastiska och gör stillasittandet enklare. Det är så trist att inte kunna utföra ens dagliga sysslor men snart är det tisdag och då hoppas jag det blir bättre. Slutgnällt!

Idag tog vi bort plywood-skivan och kattungarna fick gå runt i lägenheten, som de ville. Det dröjde inte länge innan allihop skuttade runt i vardagsrummet. Dörren till sovrummet var stängd men för övrigt hade de fritt spelrum. Trots det gick de inte långt bort från oss. De vill ha sällskap av människor och det är bara positivt. Nästan två timmar övade de sina färdigheter, innan Ove bar in dem i kattrummet. På mindre än två minuter hade alla kattungarna somnat i den lilla kattbädden utom Sixten, som inte fick plats och hade lagt sig strax utanför. När de vaknade åt alla frön och drack vatten. Sedan var det full fart igen.

Vid 16-tiden kom Nicke. Han är lika förtjust i katter som vi, så här satt vi alla tre och bara beundrade kattungarnas färdigheter. Genom att ha fått springa runt på förmiddagen och blivit några timmar äldre kunde de nu hoppa och studsa och jaga både bollar och varandra. Trots att de var mätta försökte de gång på gång förmå Sandie att bjuda på lite efterrätt men Sandie hade verkligen ingen lust. Stina visar tydligt att hon tycker att det är jobbigt med kattungar. Hon fräser åt dem, om de kommer nära henne men det tar de ingen notis om.

Nu har de små också fått smaka blötmat. Gott!! Alla har fortsatt fin viktuppgång. Imorgon blir de sex veckor och då  presenterar jag deras aktuella vikter.

 
1 maj 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)