Nästan som förut men ändå stor skillnad

Ett av alla sms jag fått idag, gjorde mig extra glad. Det kom från Sofia, som köpte Zinja. Hon berättade att Zinja blivit av med stygnen på magen och att hon äntligen befriats från "tratten" hon behövt ha för att inte skicka på operationssåret. Det gjorde henne jätteglad och nu är allt nästan som vanligt men med en stor skillnad; Zinja kan inte få de kattungar, som Sofia hade planerat för. Det var en avelshona hon sökte, när hon köpte Zinja. När det nu inte är möjligt att använda Zinja i avel har Sofia beslutat sig för att sälja henne för att kunna bereda plats för en ny avelshona. Hon har redan hittat en eventuell köpare, som ska komma och hälsa på under påskhelgen. Om allt verkar bra, kommer Zinja sedan att bo tillsammans med en 1-årig sphynxtjej, som vill ha sällskap. Som väl är kommer Zinja att få vara kvar hos Sofia och kattkompisarna Millie ett tag till, så att hon får återhämta sig fullt ut, innan hon flyttar.

Idag har jag så smått börjat rulla igång med arbetet med hemsidan. Det kommer nog att vara en hel del jobb, eftersom vi har mycket information utlagd och har inte "gått igenom" sidan under den tid jag suttit i styrelsen. Det vi gjort är endast små punktinsatser här och där. Vi är nu fyra personer, som kommer att ta oss an arbetet. Idag har jag skickat ut den första delen av det "körschema", som jag skapat. Jag ber gruppdeltagarna att fundera lite över några punkter jag satt upp och på annandagen kommer vi att ha vårt första möte, vilket ska ske på telefon.

 
7 apr 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)