Nästan tomt

Jag skulle inte vilja vara sysslolös. Jag vill känna att jag gör nytta, vilket jag tror att de allra flesta egentligen vill men kanske inte riktigt kommit underfund med. Det är först när man slutfört ett åtagande som man till fullo uppskattar ledighet, tror jag. Det blir som dubbla belöningar; först infinner sig en känsla av tillfredsställelse genom att man nått målet och sedan får man en välförtjänt paus och kan njuta av att arbetet/uppdraget är slutfört. Precis så känner jag ikväll.

Igår träffades Elin och jag, som jag skrev om igår, och vi har kommit långt i vår planering för 2019. Nybörjarkursen i Seniornet är slutförd. Idag hade vi det sista styrelsemötet för året i Seniornet, då vi bl.a. planerade för vårens kurser och Trasdockan är på väg till tryckeriet. Sammanfattningsvis kan jag nu säga ”allt är under kontroll”. Nu går jag mot en ledighet med full kontroll:-), vilket är viktigt för mig för att jag ska vara helt nöjd (på gott och ont).

Nu ska jag förkovra mig och än en gång läsa Kattbibeln, ”Hur tänker din katt”. Den är så pedagogisk, enkelt skriven men ändå så full av kunskap, som jag har särskilt stor nytta av nu, när det kommer frågor från våra lyssnare till podden. Det har gått några år nu, sedan jag mer aktivt började ta mig in i ”kattvärlden”. Det gör att jag nu har fått ett kontaktnät med många kunniga ”kattmänniskor”, som jag kan ta hjälp av, när jag inte själv har svaren. 

Anna-My Olausson på Royal Canin kan allt om foder, Sara Granström hjälper oss svara på medicinska kattfrågor och Bo Söderström har svar på det mesta i sin bok, min kattbibel. Förutom dessa proffs har jag lärt känna många mycket duktiga uppfödare och utställare och vi har haft många intressanta samtal genom åren.

Nu planerar jag att vara hemma en hel del de närmaste veckorna. Det gillar jag, jag trivs mycket bra med att bara vara hemma och ta dagen som den kommer. 

7 dec 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)