Nästan vänner igen

Båda armarna är mycket bättre nu och förhoppningsvis är jag tillbaka till den form jag var innan "strejken" underbröt.

Arbetet med Trasdockan har flutit på bra den senaste tiden och tidningen börjar ta form. Igår fick jag en jättetrevlig insändare, vars innehåll jag inte ska avslöja nu men ni kommer att kunna ta del av den i det kommande numret. Den är skriven av Camilla, som är suppleant i styrelsen. Jag känner inte Camilla men det jag sett av henne har bara varit positivt.

Först för några dagar sedan upptäckte Carina och jag att vi saknade en insändare och tiden är rätt knapp. Jag kontaktade helt enkelt Camilla med en fråga, om hon skulle kunna hjälpa till med en berättelse om något hon tänkt eller upplevt som kattägare. Inom ett dygn låg insändaren i min e-brevlåda. Sånt gillar jag!!!

Alla med katt har säkerligen en historia men inte alla vill skicka in den till Trasdockan - kanske p.g.a. rädsla för att formulera sig i skrift. Sådant ska inte behöva bromsa någon. Jag hjälper gärna till om det behövs. De flesta gillar att läsa om andras upplevelser tillsammans med katt, så skicka in din berättelse till trasdockan@ragdollklubben.com!

Idag hörde Sara Granström av sig, klubbens fina veterinär. Sara är en riktigt "flitig myra" med många järn i elden. Hon har doktorerat i kardiologi (läran om hjärtat), hon har två små barn, hur många hundar vet jag inte och tjänstgör som ultraljudsspecialist på Södra Djursjukhuset i Kungens Kurva men.... inte nog med det. Sedan en tid tillbaka har hon ytterligare förkovrat sig, riktigt i vad vet jag inte men hon har berättat att studierna varit tuffa. Under det senaste halvåret har hon avböjt att svara på "Trasdockans veterinärfrågor" p.g.a. tidsbrist. I mailet jag fick idag meddelade Sara att hennes studier var avslutade och att hon nått målet. Dessutom fick jag datum för när Ragdollklubben får sin scanningeftermiddag. Hon meddelade också att hon åter gärna svarar på våra frågor. Härligt!!! Nu måste jag skriva ihop en inbjudan till scanningen. Jag vet att många väntar på den prisvänliga scanningundersökningen.

Roligt också att få berätta för övriga styrelsemedlemmar på vårt telefonmöte imorgon kväll.

 
11 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)