Nu är det bestämt

Zinja ska flytta till Sofia! 

I söndags var Sofia på besök hos Tanja, Zinja och Natalie i Uppsala. Att omplacera Zinja kommer säkerligen inte att bli något problem, för hon är både orädd, nyfiken och oerhört sällskaplig. 
Sofia och jag talades vid på måndagen. Det fanns ingen tvekan i rösten, när Sofia berättade att hon gärna vill ta över Zinja. Hon tycker att Zinja blir jättebra att använda i avel; ragdolltypisk till både utseende och temperament. Vad glad jag blev! Nu kommer jag också att kunna köpa en av Zinjas kattungar så småningom ;-).

Eftersom Sofia har tre kullar hemma för närvarande, skulle det inte vara bra att flytta Zinja nu och som jag berättat tidigare får hon stanna kvar hos Tanja månaden ut. Innan Sofia hämtar Zinja ska Ove och jag åka och hälsa på henne i Uppsala, närmare bestämt nästa torsdag. Vi vill se var hon bott och tacka Tanja och Natalie för allt de gjort för Zinja. Det blev inte som vi planerat men Zinja kommer säkert att få det bra ändå. 

Vi hade styrelsemöte i Ragdollklubben igår. Som alltid fanns mycket att diskutera. Närmast på mitt program står att informera om en tävling jag ska starta på FB nästa vecka. Jag har skapat fem frågor som ska besvaras. Svaren går att finna i det senaste numret av Trasdockan. Vinnaren kommer att  utses genom lottdragning. Det ska bli spännande att se hur många svar vi får.

Fick nyss en rapport från Mona. Sandie är förälskad i sin nya husse, Lasse och lämnar honom inte ifred, när han är hemma. Matte, som var den som tog initiativet till att skaffa katt, räknas knappt när Lasse är hemma. Mona och Lasse ska resa bort en vecka. Sandie ska då bo hos Monas son med fru och hund. Sandie och hunden slänger en ointresserad blick på varandra, när de träffas. Det är allt! De bryr sig helt enkelt inte om varandra; varken älskar eller hatar den andra.

9 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)