Nu är det här

-det första numret av vår tidning, den NYA Trasdockan. Nu tror och hoppas jag innerligt att läsarna kommer att mottaga den på ett positivt sätt. Det har varit mycket roligt att vara med att skapa tidningen, såväl texter och bilder som utformning. Det har tagit många timmar för oss alla, Carina, Madeleine och mig. Nu tycker jag att Ragdollklubbens medlemmar får bra valuta för pengarna. Givetvis kommer även annat att erbjudas medlemmarna såsom en del föreläsningar och medlemsmöten. Min förhoppning är att vi kommer att bli fler "raggare". 

Innehållet i tidningen

Vi har också några annonser och hoppas fler kommer att vilja annonsera i tidningen. Själv ska jag förhoppningsvis göra en intervju med bild/bilder med chefveterinären på Evidensia Västerort djursjukhus och då också erbjuda möjlighet att annonsera i vår tidning. Ove kommer att vara min chaufför och kameraman. Det är jätteroligt att vi har ett stort gemensamt intresse. Imorgon kommer jag att skriva mer om tidningen.

Vi, Carina och jag, ska ha en monter på Världsutställningen. Där kommer vi att sälja Trasdockan till självkostnadspris. På så sätt hoppas vi få fler medlemmar, som i sin tur får trevlig och informativ läsning. Fler medlemmar ger mer pengar, som ger fler möjligheter till trevliga medlemsträffar, utbildningar och nya "kattvänner".

15 sep 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)