Nu är det inte mycket kvar

....tills jag är klar med mitt bidrag till Trasdockan. Igår skrev jag om Tiger, en snart 19-årig ragdoll, ”still going strong”. Från och med idag kan ni som vill lyssna på Prata Katt, där Tigers husse, Gustaf, berättar om sin seniora katt. Tiger har varit frisk så gott som hela livet, bara besökt veterinären vid fem tillfällen; fyra gånger pga av problem med tänderna, den femte efter ett slagsmål.

På eftermiddagen fick jag ett mail från Annika, som tillsammans med sin dotter planerar att utöka familjen med en ragdoll. Jag kunde se att Annika hittat till min uppfödning via min hemsida. Det gillar jag, dvs att blivande kattungeköpare letar efter registrerade uppfödare och inte bara bestämmer sig för den billigaste kattungen på Blocket. Visst kan även seriösa uppfödare annonsera på Blocket men många känns tvivelaktiga - ragdoll 75% är inget ovanligt i annonser, vad är det? Det är en huskatt - inget fel med en huskatt men en ragdoll är det inte.

I förrgår fick vi en ny låda från Kattbox. Det är alltid mycket fina leksaker som kommer från Kattbox och dessutom varje gång något ätbart. Våra katter gillar kattmaten ibland men inte alltid. Den här gången smakade den bra - det tyckte iallafall Stina och Stisse, Sandie äter tyvärr inte torrfoder över huvud taget. 

Imorgon är det ingen datakurs i Seniornet. Jag vill att alla ska kunna vara med den sista gången i den här kursen, nybörjarkursen. Nästa steg i datautbildningen, fortsättningskursen, kommer att bygga på de kunskaper deltagarna förvärvat den här terminen. Då är det bra om alla är med varje gång. Därför har vi flyttat fram lektionen till nästa tisdag. Jag passade då på att åka till Vasagatan och träffa en barndomskamrat över en bit mat.

29 nov 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)