Nu är vi många som är i väntans tider

Hade ett mail från Inger, när jag öppnade plattan idag. Hon väntar också på Sandies kattungar och berättade att Sandies mamma fått sina ungar på dag 66. Om det är detsamma för Sandie, blir hon mamma på tisdag men om det blir från och med idag är det inget konstigt. Hon har ätit och varit uppe och "pratat" som vanligt på förmiddagen men förlossningsarbetet kan starta tvärt. Sandies syster blev mamma innan Sandie ens hade börjat löpa, så det går inte att dra några säkra slutsatser när det gäller löp och förlossning, även om det brukar finnas "släktdrag" på den maternella sidan.

Ove har köpt mjölkersättning för kattungar. Jag ringde till Evidensia Västerort och där fanns att köpa. Apoteken beställer ju det - åtminstone Apotek Hjärtat - och då dröjer det minst ett dygn. Jag hoppas verkligen att det inte blir aktuellt att vi måste mata någon kattunge, utan att de klarar av att dia.

Alla katterna har sovit mycket eter lunch. Sandie har mestadels legat på parkettgolvet och endast stigit upp, när hon velat ha mat eller gå på lådan. Jag tror inte att det dröjer till tisdag, innan hon föder men man kan aldrig veta. Inte utan att det ska bli skönt, när förlossningen är över och kattungarna är här, förhoppningsvis mår bra och börjar dia. Som det är nu har jag svårt att koppla av. Jag tror att jag tycker att det är jobbigt, för att Sandie inte kan berätta hur hon mår, om hon undrar över något och att jag inte kan ge henne svar.

Vid 11-tiden idag hade vi ett telefonmöte, där vi fastställde datum för kommande möten, slutdatum för olika delmoment, presstopp och "klar för tryck". Det känns skönt för en person som alltid vill ha koll. Jag har både läst och skrivit en hel del under eftermiddagen, eftersom jag haft ont i benen och inte velat gå ut. Varför det är besvärligt vissa dagar och mycket bättre andra, vet jag inte. Har försökt hitta förklaring men har ingen teori om varför det är så. Hoppas det är en bättre dag imorgon!

19 mar 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.