Nu förstår jag varför

Stisse har varit jobbig de senaste dagarna, speciellt igår och idag. Han brukar somna någon gång runt klockan 10 och sedan sova flera timmar i sträck. De senaste dagarna, har han som vanligt lagt sig i min säng på förmiddagen men redan efter en halvtimme, har han varit uppe igen och gått runt mina fötter och jamat, så snart jag försökt förflytta mig. När jag satt mig i soffan, har han buffat på mig, jamat och inte verkat nöjd. Så kom jag på varför jag inte känner igen honom. Han saknar Sandie naturligtvis! Sandie och han är bästa vänner. Ingen av dem tycker illa om Stina men de söker aldrig hennes sällskap, vilket inte skulle vara aktuellt nu, ens om de vanligtvis brukade vara tillsammans. Nu har Stina bara sina ungar i tankarna och så ska det också vara. Stisse har nu utsett mig att vikariera för Sandie, dvs hålla honom sällskap hela tiden. 

Sandie längtar nog hem, tror jag. Jag pratade ikväll med Beatrice, lillmatte till Sandies boyfriend. Katterna är inte intresserade av varandra och det är tveksamt om de ens varit det. De verkar bara vara kompisar och sover tillsammans men utan attraktion. Om det beror på att ingen av dem är erfaren inom erotiken eller om de helt enkelt bara inte "tänder på" den andre. Vi får inte räkna med kattungar den här gången, är jag rädd.

Primus och Snöflinga har nu blivit så stora att de behöver mer plats för att kunna gå omkring och träna sin motoriska förmåga. Stina har varit en stor motståndare till att flytta till en större boning men jag tog kattungarna från transportburen och lade dem i bolådan idag, när Stina var på toaletten. När hon upptäckte mitt tilltag, såg hon först lite tveksam ut men beslöt sig ändå för att själv hoppa in till sina barn och efter en liten stund verkade det, som om hon egentligen tyckte att det var en bra idé, för hon lade sig tillrätta och började tvätta dem. 

Fotografen har försökt skicka de bilder hon tog på Sissel och Mitzi i lördags men något har blivit fel. Jag kan inte öppna bilderna. Carina har däremot vidarebefordrat den bild hon fick och den var jättefin (naturligtvis, Det är ju Mitzi). Ska kontakta Tuss, med firmanamnet Tass och Tuss (:-) och be henne göra ett nytt försök.

Fantastiskt att denna miss(e) tog sitt första andetag hos oss och att hon blivit denna skönhet. Trots stor konkurrens tog hon sig ända till final. Jätteroligt! Småkissarna har samma mamma, fina Stina, spännnde att se om de kommer att likna sin storasyster Mitzi.

 
23 nov 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)