Nu hoppas vi på Stella Cerise

Tanken var bra! När en av honorna hemma hos Ulrica började mobba Stella, omplacerades Stella och blev ensamkatt hos fodervärd. Till en början verkade det gå bra men det dröjde inte länge, förrän det visade sig att Stella behövde mer; av både sällskap och stimulans. Fodervärden var trött, när han kom hem. Med Stella var det tvärt om, eftersom hon sovit under dagen, när fodervärden var på arbetet. Det blev inte många timmar per dygn hon hade sällskap, då fodervärden också gick till sängs redan vid 21-tiden. Detta var naturligtvis ingen drömsituation, varken för fodervärden, Ulrica och framför allt inte för Stella. Nu gällde det att hitta ett nytt hem till Stella, som hälsotestats utan anmärkning och nyligen fyllt 1 år, d.v.s. snart redo att bli mamma. 

Till allas vår glädje har Stella nu fått flytta till en familj, som för inte så länge sedan köpte ett syskonpar av Ulrica (kattsyskon förstås :-) - ett mycket lyckat drag!!! Alla katterna gillar och leker med varandra. Stellas nya "syskon" är kastrerade, så det finns ingen risk för oplanerade kattungar. Den här gången verkar allt stämma.
 
Det blir inte alltid som vi tänkt oss men ofta bra ändå till slut. Som uppfödare får man många "kattkontakter"; man lånar hanar och man köper avelshonor av varandra. Dessutom lär man känna många trevliga kattungeköpare. Alla dessa är sanna kattälskare. Min erfarenhet är att de så gott som alltid är beredda att ställa upp, om någon behöver hjälp med sin katt men...... man behöver inte vara uppfödare eller utställare för att lära känna andra människor med kattintresse. Ett bra sätt är också att bli medlem i en kattklubb eller raseing. Jag återkommer till det.

 
11 apr 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)