Ny rutin

Som jag berättat tidigare, brukar jag vilja sitta ner med dem, som valt att köpa kattunge av mig. Jag pratar om viktiga saker som de bör känna till och ger lite tips. Från och med igår har jag (i huvudet) lagt till en viktig sak som jag ska ta upp i fortsättningen.

i samband med att kattungen flyttar, ska köpare och säljare underteckna en blankett, ”Avtal om överlåtelselåtelse” (gäller även när vuxna katter byter ägare). SVERAK rekommenderar att uppfödaren skickar in dokumentet men jag frågar alltid köparna, om de själva vill ombesörja det (då vet de säkert att det är gjort). I förrgår fick jag ett mail från Magnus, vars dator blivit stulen!!! Allt var borta! Nu undrade han, om jag hade en kopia på stamtavlan och ID-numret. Naturligtvis! Jag har en hel pärm full med ”kattungepapper”. Genast slog läraren i mig till. Jag måste visa Magnus, hur han lätt hittar information om många bra ”allt-känna-till-saker” - inte för att jag tycker att det är jobbigt att plocka fram pärmen, utan i en förhoppning om att han blir nyfiken och fortsätter att läsa på SVERAK:s hemsida. Ju mer man vet om katter, desto roligare är det.

Jag svarade att jag har kopior på det han saknar men att han också kunde ringa mig, för jag ville visa honom lite ”brasidor”. Igår ringde han och om det ska jag berätta imorgon. Det är det som ska bli min nya rutin. 

Det Magnus berättade om Nanna, omdöpt till Gunvor, värmde mitt hjärta. Hon har överträffat alla förväntningar; orädd redan från första dagen i sitt nya hem, tillgiven och sällskaplig och bäst av allt - hon älskar alla i familjen. Det framgår tydligt på de foton jag fick:-).

Gunvor är mycket intresserad av datorer och hjälper gärna till men en liten katt måste vila ibland. På julafton blev hon så här trött (sista bilden).

 

 
5 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)