Ny Trasdocka planerad

Nu har vi haft semester från redaktionsarbetet i fyra veckor och idag körde vi igång, Carina och jag, med grovplaneringen av vårt höstnummer av Trasdockan 2017. Under sommaruppehållet från tidningen har vi jobbat med annat, som vi planerat för länge sedan men helt enkelt inte haft tid att göra tidigare. Högst upp på den listan har stått "Uppfödarkodex" - klart. Därnäst "Uppdragsbeskrivningar - styrelsen" - klara idag, sedan "Webben" - delvis klar, mycket återstår, sist på listan står "Broschyr" - gör om, inte påbörjad. 

Det är mycket viktigt att alla som på något sätt arbetar i Ragdollklubben ska känna sig klara över vad åtagandet innebär och vad som förväntas av dem. Det fanns även tidigare - till viss del - beskrivningar av de olika uppdragen i klubben men de var långt ifrån kompletta och behövde dessutom  formuleras om. 

Dagens bloggavsnitt blir inte längre än så här, det kortaste någonsin. Nu måste jag slutföra arbetet med funktionärsbeskrivningarna, innan jag somnar. Vi gör alltså skillnad mellan funktionärsbeskrivningar och befattningsbeskrivningar och jag förklarar imorgon, hur vi resonerar.

 

18 jul 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)