Ny vecka

Det är enkelt att skapa en hemsida hos n.nu men det händer lite konstiga saker ibland. Den här gången handlar det om att det i gårdagens inlägg står "kommentera" istället för "fortsätt läs". Trots många försök har jag inte lyckats åtgärda felet men hoppas få det åtgärdat av ägaren till programmet. Vid ett tidigare tillfälle uppstod också ett fel och det kunde lösas. Jag fick då veta att "det kan bli så ibland". Detta till trots är jag glad över att ha valt den här programvaran, eftersom den är enkel och pedagogiskt förklarad.  

Igår döptes Tor Ivar Joakim Sjölin i Gustavsbergs kyrka. Trots hög musik och vatten på huvudet, var han nöjd med dopakten. På kyrkans motsatta sida av Skärgårdsvägen ligger församlingsgården och där bjöds på "kaffe med dopp". Leo satt vid mitt bord och vi bestämde att vi ska gå på bio på tisdag - Paddington. Efter det blir det ett besök i leksaksaffären och till sist lite mat hos mig. 

Katterna tycker det är tråkigt, när vi inte är hemma. Det löser de med att sova. De kommer alltid nyvakna till dörren, när vi kommer hem, så också igår. Ragdollen är verkligen en sällskapskatt. 

Stisse älskar, när jag slår på den stationära datorn. Så fort han hör ljudet av det, kommer han och hoppar upp på skrivbordet och börjar skriv, ofta zzzzzzzzzz. Han hoppar alltid upp en gång mer än jag lyfter ner honom. Det slutar med att jag står och skriver med tangentbordet i händerna.

Jag publicerar nedan bilderna, jag tänkte visa igår. SÅÅ roligt att få bilder på Stinas "barn".

Tyvärr vet vi inte, hur det är med Mirelle. Noona, som köpte henne, blev allergisk och Mirelle tvingades flytta. Efter att ha bott i och flyttat ifrån två hem ytterligare, tror jag att hon numera bor i Skåne. Har försökt få kontakt med hennes nuvarande matte utan framgång, tyvärr. Desto roligare är det då att bibehålla kontakten med Conny och Elisabeth, Marita och Peter, Anette och Tomas och Victoria och Martin.

 

23 feb 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)