Nya foton från flera håll

En toppendag! Leo stannade nästan hela dagen och jag har fått hälsningar och bilder på både ”gamla” (drygt ett år) och nya kattungar.

Det var skönt att Leo var här imorse, när Sandie skulle serveras sin andra frukost. Hon äter alltid tillsammans med Ove innan han åker till arbetet och sedan med mig, när jag hasar mig upp. Min värkproblematik är som mest påtaglig på morgonen - mer eller mindre besvärlig. Imorse var det så långt ifrån bra som det kan vara vissa dagar. Det verkar som om Sandie hör när jag öppnar ögonlocken, för då sätter hon sig bredvid mig i sängen och börjar tigga högljutt - så även idag. Leo räddade mig från att behöva stiga upp innan värken börjat lindras med hjälp av min medicin. Han hämtade mat till Sandie, bredde ut en handduk bredvid mig i sängen och serverade ”prinsessan” frukost nummer två. Så vill hon ha det och hon vill alltid äta i sällskap av mig.

Som jag skrev igår är Leo och Stisse (även kallad Plutten) bästisar men Plutten är en slö katt på dagarna. Leo ville leka med honom och han ville sova men ansträngde sig en stund, för att göra Leo glad :-). Sedan lämnade han klätterträdet på balkongen och gick in i sovrummet för att markera att nu var han inte intresserad av vippan längre.

Jag fick en ny inbjudan till Ethel idag tillsammans med några foton på sina hjälpsamma katter, Safir och Blue. Äntligen ska det bli av. Ethel har även tidigare bjudit oss hem till sig men vi har velat vänta tills småttingarna har flyttat. Nu passar det jättebra och måndagen den 8:de ska vi få träffa Ethel, Robin och ”våra kattungar”, som ju faktiskt är vuxna nu. Vi ser fram emot det.

Även Tanja skickade ett MMS. Zinja och hennes ”fodersyster” har fullt sjå nu med att hjälpa Tanja packa inför flytten till den nya bostaden.

Jag fick även bilder från Carolina, som berättade att Laban är en våghalsig kille, som skrämt henne med att klättra högst upp i en gungställning på landet - föga förvånande tycker jag. Han älskade utmaningar redan här.

Snälla använd fantasin för jag orkar inte rotera bilderna. Som jag sagt många gånger blir jag jätteglad för fotografier men vill passa på att säga att att jag önskar att du håller telefonen  horisontellt vid fotografering (mitt hemsideprogram är uselt)

Nu ska jag gå till sängs och jag skulle bli förvånad om inte Stisse redan tagit plats på min kudde.

 
2 jul 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)