Nya inspelningar

Först lite om Blue, den lille stackaren. Ethel berättade ju att Saphir letat efter honom, när han var på sjukhuset. Inte konstigt för de är så sammansvetsade och plötsligt var han inte där. Blue har ju varit med om ett stort trauma och inte konstigt då att han han sovit mycket efter det. Att Saphir morrade åt honom när han kom hem, tolkar Ethel som att hon vill få honom att förstå att han måste ta det lugnt ett tag framöver. Han kommer säkert att vara helt återställd inom kort.

Snickaren har gjort ett fantastiskt jobb. Jag har fått mitt älskade förråd med massor av plats - dels på golvet och dels på fyra 3,5 meter långa hyllor. Rummet är målat i vitt med en lätt grå brytning och även fönstret har fått en uppfräschning. Oh, så mycket enklare allt kommer kommer att bli, när allt vi behöver kommer att finnas inne i lägenheten.

Katterna har ett eget skåp med mat, borstar, kam, minst sex olika selar, koppel (men katterna vill inte gå ut) och annat kattrelaterat. Tidigare hade vi sele på dem när vi var på båtsemester men i år har de inte varit med på båten, eftersom vi endast gjort dagsutflykter (pga kattungarna). Vad vi saknat är en bra plats att ställa sanden på, när vi köpt fler än ett paket. Vill passa på att nämna att Arken zoo har en kampanj (t. om 26 aug) på Ever Clean - 6 l för 79 kr, max 2 pkt/hushåll. Bara att ställa i det nya förrådet!

Gissa om jag blev glad igår när Anna-My, produktspecialist på Royal Canin, ringde. Jag har tidigare varit i kontakt med henne för att fråga om hon är intresserad av att prata mat i Prata Katt :-). Hon lovade att höra av sig, om hon skulle till Stockholm i samband med utställning eller som föreläsare på något djursjukhus. Nu berättade hon att hon ska till Sundsvall på Sundsvalls Kattklubb utställning sista helgen i augusti. Hon tänkte att om vi inte var upptagna, skulle vi kunna göra inspelningen med henne på måndagen. Super!

När jag tittade på SVERAKs utställningslista idag, såg jag att Järva Kattklubb (JKK) kommer att ha sin utställning kommande helg och inte, som jag skrev tidigare, i samband med Djurens Helg. Hur det kommer sig vet jag inte men minns att JKK skulle få bra villkor beträffande lokalhyra m.m. På Solvalla t. om 19 augusti. Det var anledningen att jag skrev som jag gjorde - utan att kolla om det blivit någon ändring. Hoppas verkligen att jag inte oavsiktligt lurat någon dit. Jag är verkligen ledsen, om så är fallet.

Elefantan får stå över även idag.

16 aug 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)