Nya inspelningar

Elin och jag brukar alltid ha minst ett avsnitt extra ”på lut” ifall något skulle gå snett - att någon blivit sjuk eller att tekniken felat. Vi är båda kontrollfreaks och väl är väl det. Det skulle inte fungera annars. Vi sköter våra åtaganden och allt flyter på som planerat.

Onsdagen 7 november ska vi åka till Kattstallet, där vi hoppas få veta hur man arbetar med hemlösa katter där. Jag har ju själv varit med i styrelsen i Stockholms Katthem men det blir intressant att få se, om man bedriver sina verksamheter på likartat sätt. Förutom det är det betydligt enklare för oss att åka till Vällingby än längst bort på Skurusundsvägen i Nacka, dit kommunikationerna inte är de bästa. 

Idag har jag också börjat tänka på och titta igenom vår hemsida. Det är av yttersta vikt att en hemsida är levande. Det lärde jag mig, när jag var Kvinnoklikens representant när Södersjukhuset skulle ta fram sin nya hemsida. Det är så otroligt mycket man ska beakta; färgvalet, bildernas placering, läsbarheten och sist men något av det viktigaste - språket. Detta har jag funderat över idag. Rent praktiskt har Ove och jag hjälpts åt med katterna, som nu har nyklippta naglar och nykammade pälsar.

Det börjar bli natt nu och Sandie sover redan. Stisse är vaken och ligger på soffan bredvid mig. Stina är den enda av katterna, som är uppe och rör på sig. Själv ska jag lägga mig och läsa. Om en knapp halvtimme börjar vintertiden.

27 okt 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)