Nya inspelningar

Elin och jag har ett utmärkt samarbete och vi kompletterar varandra på ett bra sätt. För att vi ska kunna driva vår podd krävs att vi båda är genuint intresserade av katter - men det räcker inte! Vi måste också kunna samarbeta på ett smidigt sätt. Trots att vi endast kände till varandra, vilket är långt ifrån att vi kände varandra, hittade vi mycket snart fram till vem som gör vad bäst i vårt samarbete. Vi vill fortsätta ha det så och har därför gjort egna arbetsbeskrivningar där vi redogör för våra arbetsuppgifter och det vi ansvarar för. Ingen av oss ska känna sig osäker på de egna eller den andras skyldigheter och ansvarsområden och vilka frågor vi gemensamt ska ta upp på våra schemalagda möten. Arbetet flyter lättare och smidigare, när saker är noga förberedda och besluten är fattade i samförstånd.

Idag har vi spelat in nya avsnitt och som vanligt föregicks inspelningen av ett s.k förmöte. Det innebär att Elin och jag pratar om, vad vi vill ska komma fram i våra avsnitt. Om vi t.ex ska prata om möjligheten till förkovran pratar vi om vad det innebär för oss och sedan letar var och en fram fakta i ämnet. Innan inspelning berättar vi för varandra vad vi funnit och hur vi tänker om det. Det ligger således en hel del research bakom det, som vi hoppas förefaller som ett naturligt samtal. 

När vi bjuder in gäster, vill de oftast ha ”frågorna i förväg” för att kunna förbereda sig. Elin  och jag är eniga om att inte ställa frågornai förväg, vilket kan ”låsa” den person vi vill intervjua och att vi därför kan missa intressanta saker. Frågor om det vi har läst på ställer vi endast, om vi känner behov av att få höra lite mer.

Jag vill påminna om det, som jag skrivit tidigare - vi sänder ett nytt avsnitt i Prata Katt varje torsdag. Efter nyår pratar Helena, som vet det mesta om infångande och adoption av våra fyrfota vänner från livets skuggsida. Helena har hjälpt många f.d stackare till ett nytt härligt liv.

Mitt gulliga barnbarn Tor tittar alltid på farmors kattfilmer- härligt att njuta av dem i den mysiga saccosäcken!

 
17 dec 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)