Nyårsfaror

 

Alldeles nyss lyssnade jag på morgondagens avsnitt i Prata Katt. Elin och Leo har redigerat inspelningen och jag har skrivit en kort presentation, som jag brukar göra innan podden finns tillgänglig för våra lyssnare. Det var vår 54:e inspelning och vi pratade om faror för kisse, när familjen har fest och vi gav dessutom lite tips på, hur man hanterar en stressad katt.

Elin har utsett en vinnare i vår tävling, där vi lottade ut Bo Söderströms signerade bok ”Hur tänker din katt”. Jag ska ombesörja att den skickas till vinnaren. Det är så skönt att Elin och jag är intresserade av att ansvara för olika saker och aldrig behöver diskutera om vem som sköter tävlingar och kollar våra sociala kanaler. Elin vet precis vad jag vill ta del av och vidarebefordrar sådana brev och kommentarer till mig. Själv skriver jag gärna det som ska skickas till våra gäster och personer, som vi vill informera om vår podd. Jag är inte bästa vän med FB, tycker mest att det står en massa strunt där och bilder från en förskönad verklighet.

Medan jag skrev den förra meningen kom en pop-up-nyhet från Aftonbladet, där en kvinna skrivit att hon blivit lurad på pengar via FB. Det är inte rädsla som får mig att inte använda FB - jag skapade också ett konto men jag tröttnade snabbt - men många blir säkert också ”blåsta” precis som den kvinna Aftonbladet skrev om. Jag tycker att det är bra att det finns lite olika möjligheter att enkelt nå dem man vill berätta något för men jag väljer mail/gruppmail eller sms/mms. Dessutom har jag svårt att tro att det finns en enda människa, som har >200 vänner fast......det beror ju på vad man betraktar som en vän förstås.

Själv har jag gjort en hel del mer nytta idag än igår men mina djur har varit lika lata även idag. Som vanligt ligger de tillsammans med mig i vardagsrummet; Sandie högst upp i tornet och de båda andra i varsitt hörn av soffan. Det blev kanske för varmt att ligga tätt intill varandra, som de gjorde den första delen av kvällen.

 
26 dec 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)